Chef Björn

 

Chef Björn staat voor pure en echte smaken met dagverse ingrediënten uit het seizoen.

Wij verzorgen private dining en catering op locatie door heel Nederland vanaf onze thuisbasis de Veluwe

 

catering mogelijkhedenvraag een offerte aan

Welkom bij Chef Björn

Het verzorgen van een blijvende culinaire herinnering is onze specialiteit. Iets te vieren? Wij zorgen voor de planning en uitvoering en daarnaast heerlijk eten zodat jij zonder stress kunt genieten.  Een private dining, walking diner, wijnproeverij, luxe amuses, een BBQ…..vraag het ons en wij regelen het!

Reviews

Wat onze klanten vinden

 

 

een Open Huis Dag georganiseerd ter ere van het betrekken van een nieuwe locatie. De catering en aankleding werden in zijn geheel uitbesteed aan Chef Bjorn. Inclusief partytent, food trucks en muziek. De hapjes waren perfect afgestemd op wat wij als bedrijf willen uitstralen; maatwerk, professioneel en hoge kwaliteit. Bij de vormgeving werd creatief gebruik gemaakt van onze huisstijl en ons vakgebied en waren qua smaak zeer verrassend. We hebben een erg geslaagde dag gehad waar nog steeds aan gerefereerd wordt wanneer wij in contact komen met een van de gasten! Kortom; een ervaring waar ook wij graag aan terugdenken. Bedankt voor de prettige en professionele samenwerking! Natascha Bus -Suurmond BV

Geachte heer Bjørn, wilde U toch nog even laten weten dat de reacties die wij kregen naar aanleiding van het feestje waarbij U het diner verzorgde in de categorie zeer voortreffelijk tot uitmuntend vallen en de taart was afgrijselijk lekker!

drs J.M.J Slappendel

Een onvergetelijke dag. Op 14 februari (valentijnsdag) hebben Nicole en ik ons huwelijksfeest gevierd. Wij hadden Björn gevraagd om voor ons gezelschap te koken, zodat wij thuis konden blijven. Hij heeft er samen met zijn vriendin een heerlijke dag van gemaakt. Van de snacks tussen de middag tot aan het diner, het was in één woord geweldig. Cora, Björns partner, nam het uitserveren en de decoraties voor haar rekening. Zij heeft de tafel prachtig versierd waardoor de sfeer direct erg feestelijk was. Wij hadden Björn ook gevraagd de wijnkeuze te bepalen en het paste allemaal perfect. En, ook niet onbelangrijk, de kosten vielen erg mee.

Rob van Prooijen

 

“Speechless”

we had the wedding of a lifetime. The food was incredible and the wine amazing!

Josh & Karen

Neem contact met ons op

heb je een vraag of wil je een offerte op maat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We houden van persoonlijk contact dus je mag ons ook gerust bellen dat kan op 06 82 00 90 63